Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Istraživanje geotermalnih voda u istražnom prostoru „Leščan“ – Agencija za ugljikovodike
28.12.2022.

Istraživanje geotermalnih voda u istražnom prostoru „Leščan“

Autor: mediaval
event 28.12.2022.

Izdavanje dozvole za istraživanje geotermalnih voda u istražnom prostoru “Leščan” radi izdavanja dozvole za pridobivanje geotermalnih voda u energetske svrhe.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja provodi nadmetanje radi odabira najpovoljnijeg ponuditelja za istraživanje geotermalnih voda u istražnom prostoru “Leščan” radi izdavanja dozvole za pridobivanje geotermalnih voda u energetske svrhe.

Natječajna dokumentacijaPreuzmi
Lešćan flyerPreuzmi

10.03.2023

Ispravak natječajne dokumentacije

U Dokumentaciji za nadmetanje istražni prostor Leščan mijenja se Prilog IV u engleskoj verziji dokumenta. Hrvatska verzija ostaje nepromijenjena.

16.05.2023

Ispravak natječajne dokumentacije

U Dokumentaciji za nadmetanje za sve istražne prostore Leščan mijenja se Prilog II u engleskoj verziji dokumenta. Hrvatska verzija ostaje nepromijenjena.

OBJEDINJENI ENERGETSKI RESURSI

PODRUČJA DJELOVANJA

Objedinjavanjem resursa unutar jednog zakona povećava se učinkovitosti sustava u području energetike kroz smanjenje administrativnih barijera.