Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Poziv za dostavu ponuda za sklapanje Ugovora o opcijskoj kupnji  naftnih derivata za 16.500 MT Loživo ulje ekstra lako (LUEL) (Plinsko ulje za grijanje) br. SZ 01/23 – Agencija za ugljikovodike
10.05.2023

Poziv za dostavu ponuda za sklapanje Ugovora o opcijskoj kupnji  naftnih derivata za 16.500 MT Loživo ulje ekstra lako (LUEL) (Plinsko ulje za grijanje) br. SZ 01/23

Autor: zeljkarukavina
event 11.05.2023.

Agencija za ugljikovodike (u daljnjem tekstu: Agencija) provodi postupak nabave Ugovora o opcijskoj kupnji naftnih derivata za 16.500 MT Loživo ulje ekstra lako (LUEL) (Plinsko ulje za grijanje) i poziva ponuditelje da podnesu svoje ponude u skladu s uvjetima navedenim u natječajnoj dokumentaciji.

Agencija za ugljikovodike (u daljnjem tekstu: Agencija) provodi postupak nabave Ugovora o opcijskoj kupnji  naftnih derivata za 16.500 MT Loživo ulje ekstra lako (LUEL) (Plinsko ulje za grijanje) i poziva ponuditelje da podnesu svoje ponude u skladu s uvjetima navedenim u natječajnoj dokumentaciji.

Predmet nabave br. SZ 01/23 je nabava Ugovora o opcijskoj kupnji  naftnih derivata za 16.500 MT Loživo ulje ekstra lako (LUEL) (Plinsko ulje za grijanje) navedeno u opisu predmeta nabave ove natječajne dokumentacije.

Rok za dostavu ponuda je 19. svibanj  2023. godine do 13.00 sati (prema lokalnom vremenu).

Natječajna dokumentacija – PDFPreuzmi
Natječajna dokumentacija – DOCPreuzmi
OBJEDINJENI ENERGETSKI RESURSI

PODRUČJA DJELOVANJA

Objedinjavanjem resursa unutar jednog zakona povećava se učinkovitosti sustava u području energetike kroz smanjenje administrativnih barijera.